Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε ποια και πως βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονη μέλος γαλλικού πολεμικού ναυτικού η οποία έπεσε από μπαλκόνι στον 5ο όροφο ξενοδοχείου στη Λεμεσό.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα.
Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως μέλης της αστυνομίας που έθεσαν το σημείο υπό φρούρηση για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων, ενώ αυτοψία διενεργήθηκε και από ιατροδικαστή. 
Στο σημείο να πούμε μετέβη και ο πρόξενος της Γαλλίας στη Λεμεσό, αλλά και ο καπετάνιος του γαλλικού πλοίου, στο οποίο υπηρετούσε η 19χρονη.

Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονη Γαλλίδα, μέλος του πληρώματος του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, το οποίο έχει αγκυροβολήσει στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, 19χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για έρευνες, ενώ κλήθηκε για αυτοψία ιατροδικαστής.
Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, και ενώ επέστρεψε από έξοδο, βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου.
Να σημειωθεί ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα καταδείξει η νεκροτομή επί της σορού της.