Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Έπιασε κορυφή η Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Μεγάλη νίκη  για την  Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ. Κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση με 1-3 και έπιασε κορυφή. Η ομάδα δείχνει πως δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση. Δίκαιοι οι πανηγυρισμοί  μετά το τέλος του αγώνα.
Στο γήπεδο και ο Γιώργος Ιωάννου, πλατινένιος χορηγός - ιδιοκτήτης της Korantina Homes. 

 Με ανάρτησή της στο facebook η Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ αναφέρει τα εξής...
Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναίκες A‘
2ο παιγνίδι PLAY-OFFS (Όμιλος Πρωταθλητή)

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ vs Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 1-3 (24-26,26-28,26-24,16-25)
Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ μεγάλη εμφάνιση , νίκη & πελώριο διπλό!
Με τη νίκη αυτή αποδείξαμε πρώτα στους εαυτούς μας αυτό «Το κάτι» που συζητούσαμε όλη την εβδομάδα και αποδείξαμε επίσης σε όλους τους υπόλοιπους ότι δεν βρισκόμαστε εδώ τυχαία !
Για ακόμη μια φορά η oμάδα μας έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα, θέληση και επαγγελματισμό κερδίζοντας πανάξια την Ανόρθωση στην έδρα της και ανεβάζοντας μας στη πρώτη θέση με 37 βαθμούς!

Bravo σε όλες μας τις πετοσφαιρίστριες και προπονητικό team για την κατάθεση ψυχής σήμερα στο γήπεδο. Bravo στους χορηγούς μας για την υποστήριξη και ειδικά (Δεν θα σταματήσω να το λέω και να τον ευχαριστώ ) τον Πλατινένιο μας χορηγό Korantina Homes και ιδιοκτήτη της κ. George Ioannou για όλη την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και τη σημερινή του παρουσία στο γήπεδο.
Τα επόμενα 2 παιγνίδια η ομάδα μας θα τα δώσει στο Αφροδίτη με Ολυμπιάδα (3/3) και Ανόρθωση (10/3) και ευελπιστούμε ο κόσμος της Παφου να δώσει το ΠΑΡΟΝ του και να μας σπρώξει προς το όνειρο !
Συνεχίζουμε δυναμικά και με μεγάλο ενθουσιασμό!
Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ
Κοιτάζοντας μόνο Ψηλά !