Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ψάχνουν τους δράστες της ληστείας σε βάρος διανομέα ταχυφαγείου στην Πάφο


Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας σε βάρος διανομέα πιτσαρίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ οι ανακριτικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα στην περιοχή που να έχουν καταγράψει το επεισόδιο.
Σύμφωνα με την περιγραφή των τριών δραστών, ο ένας από αυτούς είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, περίπου ύψους 1.70μ. και έφερε αποκριάτικη μάσκα στο πρόσωπο,. Οι άλλοι δύο περιγράφονται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.75μ. και έφεραν ρούχινες κουκούλες στο πρόσωπο. Οι τρεις τους φορούσαν μαύρα ρούχα.
Η ληστεία στην επαρχία Πάφου διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου , εναντίον υπαλλήλου ταχυφαγείου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.10 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο 29χρονος υπάλληλος του ταχυφαγείου οδηγούσε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Πάφου, όπου μετέβη για να παραδώσει φαγητό έπειτα από παραγγελία, ανακόπηκε από τρία πρόσωπα.
Ο ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να πρόταξε πιστόλι εναντίον του 29χρονου, απαιτώντας από αυτόν να του παραδώσει τα χρήματά του. Στη συνέχεια οι τρεις δράστες φέρεται να απέσπασαν από τον υπάλληλο του ταχυφαγείου το τσαντάκι που αυτός είχε δεμένο στη μέση του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα και τράπηκαν σε φυγή.
Στη σκηνή της ληστείας διενήργησαν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Πάφου, το οποίο διερευνά την υπόθεση.


κυπε