Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου αύριο στην Πάφο


ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΦΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2020"
ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 20 ΦΕΒΡ., ΣΤΙΣ 6.00 Μ.Μ. ΣΤΗ ΛΕΩΦ. Γ. ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ TONI SFINOS ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

Με την πανηγυρική είσοδο του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού, στις 6.00 μ.μ. στην κεντρική Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και μεγάλη συναυλία του Toni Sfinos στις 7.00 μ.μ. στην Πλατεία Κέννεντυ, ανοίγει αύριο Τσικνοπέπτη 20 Φεβρουαρίου η αυλαία του Παφίτικου Καρναβαλιού 2020.
Η είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: « Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας», θα γίνει με τη συνοδεία της Σχολής Χορού «Dance With Me» της Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου. Βασιλιάς ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης και Βασίλισσα η Αριλένα Κωνσταντίνου.
Ακολούθως, γύρω στις 7.00μ.μ., θα αρχίσει στην Πλατεία Κέννεντυ η Μεγάλη Συναυλία του Tonis Sfinos και της δεκαμελούς Ορχήστρας του. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα προσφέρεται ζιβανία, από την εταιρεία Cosmos Trading Ltd και τη Zivana ΛΟΕΛ.