Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Λήστεψαν διανομέα φαγητού στην Πάφο


Η ληστεία στην επαρχία Πάφου διαπράχθηκε χθες το βράδυ, εναντίον υπαλλήλου ταχυφαγείου. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.10 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο 29χρονος υπάλληλος του ταχυφαγείου οδηγούσε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Πάφου,
όπου μετέβη για να παραδώσει φαγητό μετά από παραγγελία, ανακόπηκε από τρία πρόσωπα. Ο ένας από τους τρεις υπόπτους φέρεται να πρόταξε πιστόλι εναντίον του 29χρονου, απαιτώντας από αυτόν να του παραδώσει τα χρήματά του. Στη συνέχεια οι τρεις δράστες φέρεται να απέσπασαν από τον υπάλληλο του ταχυφαγείου το τσαντάκι που αυτός είχε δεμένο στη μέση του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την περιγραφή των τριών υπόπτων, ο ένας από αυτούς είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, περίπου ύψους 1.70μ. και έφερε αποκριάτικη μάσκα στο πρόσωπο, ενώ οι άλλοι δύο ύποπτοι περιγράφονται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.75μ. και έφεραν ρούχινες κουκούλες στο πρόσωπο. Οι τρεις τους φορούσαν μαύρα ρούχα.

Στη σκηνή της ληστείας διενήργησαν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Πάφου, το οποίο διερευνά την υπόθεση.




Ληστεία σε βάρος διανομέα πιτσαρίας διεπράχθη χθες βράδυ στις 21:10 στην περιοχή των οικοπέδων Γιουνιβέρσαλ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 29χρονος αλλοδαπός διανομέας, μετέβη να παραδώσει πίτσα, εκεί ωστόσο δέχτηκε επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους που τον ανέμεναν . Ο ένας εκ των τριών πρόταξε πιστόλι και του απέσπασαν το τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, που αποτελούσαν χρήματα εισπράξεων.
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι η παραγγελία που έλαβε για να παραδώσει πίτσα ο 29χρονος ήταν ψεύτικη αφού στο σημείο που θα παράδιδε την πίτσα, τον ανέμεναν τα τρία πρόσωπα που φορούσαν μαύρα ρούχα, όπως είπε, και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.
Σε κατάθεση του ο 29χρονος αλλοδαπός διανομέας ανέφερε στην Αστυνομία ότι οι τρεις άγνωστοι μιλούσαν «σπαστά Αγγλικά» και αφού τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του, ακολούθως εγκατέλειψαν την σκηνή.
Απειλώντας τον δε με το πιστόλι, όπως είπε, τον διέταξαν να ξεκινήσει και να μην κοιτάξει πίσω.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση ληστείας και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

κυπε