Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Άγριο φονικό διαπράχθηκε στη Λευκωσία



Υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία με θύμα νεαρό αλλοδαπό, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στις 5.30 το πρωί στην οδό  Ρηγαίνης, στηΝ παλιά Λευκωσία.

Ο νεαρός φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, που εικάζεται ότι ήταν μαχαίρι.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και ιατροδικαστής ο οποίος διενεργεί αυτοψία στη σκηνή. 

Ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρη Δημητρίος θα προβεί  σε δηλώσεις για την υπόθεση φόνου, στις 10 το πρωί, στο ΤΑΕ Λευκωσίας.



κυπε

Ληστεία μετά φόνου διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην οδό Ρηγαίνης στην Παλιά Λευκωσίας και όπως δήλωσε ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, το θύμα είναι ασιατικής καταγωγής, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου ακόμα να διακριβωθούν.
Νεκρός είναι νεαρός αλλοδαπός πιθανότατα ασιατικής καταγωγής. Τα στοιχεία του νεαρού δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν ιατροδικαστής ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα διεξαχθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Ο άτυχος άνδρας φέρει τραύματα από μαχαίρι, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρίου, Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων. 
Το φονικό σημειώθηκε γύρω στις 04.30 στην οδό Ρηγαίνης ενώ είχε προηγηθεί συμπλοκή. Οι Αρχές αναζητούν δυο πρόσωπα ενώ στο παρόν στάδιο δεν διευκρινίζουν αν αναζητούνται ομοεθνής του θύματος. Κληθείς να απαντήσει για την αυξημένη εγκληματικότητα που παρατηρείται στο κέντρο της πρωτεύουσας ο κ.Δημητρίου απάντησε ότι τόσο τις πρωινές όσο και τις νυκτερινές ώρες πραγματοποιούνται μηχανοκίνητες αλλά και πεζές περιπολίες μελών της Δύναμης σε μια προσπάθεια εμπέδωσης του αισθήματος της ασφάλειας στο κοινό. 



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στις 5.30 το πρωί στην οδό  Ρηγαίνης, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, που εικάζεται ότι ήταν μαχαίρι.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και ιατροδικαστής ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή.