Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

HCNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διαχρονικός Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ



Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, καλύπτει με την ασφαλιστική της δύναμη,για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του γαλλικού κολοσσού CNP ASSURANCES S.A.


Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου.Στη διάρκεια του CocktailParty που παρέθεσε η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στους διοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, εμπλεκόμενους φορείς και Εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού ανέφερε ότι η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας της διοργάνωσης, θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της το σημαντικό μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει ώστε να επιστρέφει αξία στην κοινωνία μέσα από στοχευμένες δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στηρίζει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός διεθνούς κλίμακας το οποίο όχι μόνο βοηθά το συνάνθρωπο αλλά προβάλλει τον αθλητισμό, την όμορφη Λεμεσό και την Κύπρο μας. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τόνισε, θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager της διοργάνωσης, παρουσίασε τις σημαντικότερες πτυχές και καινοτομίες που έχουν ενταχθεί στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο θρύλο του αθλητισμού Στυλιανό Κυριακίδη, διεξάγεται για 14η χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ, καθώς πληροί τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΙAAF) και της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) που τον πιστοποιούν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.comκαι στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στα SocialMedia: