Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Έρχονται δύσκολες μέρες για τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

 

Σε  καλά επίπεδα κυμάνθηκε η κίνηση στα κέντρα αναψυχής της Πάφου  την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου κέντρων αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ -  Δημήτρης Καλλής.

Πολλοί επισκέπτες άλλων επαρχιών, τόνισε, ήταν αυτοί που προτίμησαν την Πάφο για να περάσουν τις διακοπές αυτών των ημερών. Ξένοι τουρίστες, πρόσθεσε, ακόμη και τώρα δεν κυκλοφορούν μαζικά στην Πάφο, γεγονός που μας ανησυχεί. Ακόμη και τώρα, είπε ο κ. Καλλής, υπάρχουν κέντρα και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, που δεν έχουν λειτουργήσει.

Διευκρίνισε ότι, οι παραλιακές περιοχές Πέγειας, Λατσί, Γεροσκήπου κατέγραψαν και συνεχίζουν να καταγράφουν ικανοποιητικό κύκλο εργασιών. Τα μπαράκια και οι καφετέριες της Πάφου, σημείωσε, επίσης δούλεψαν και δουλεύουν πολύ καλά σε αντίθεση με τις ταβέρνες και τα εστιατόρια της Πάφου, όπου η κίνηση δεν ήταν αξιόλογη. Φαίνεται, όπως είπε, πως ο κόσμος έχει θορυβηθεί από τα πολλά κρούσματα των τελευταίων ημερών που σημειώθηκαν στην Κύπρο και είναι αρκετά επιφυλακτικός.

Πιστεύουμε πως μέχρι τέλος Αυγούστου θα υπάρχει ικανοποιητική ροή επισκεπτών στην Πάφο, τόνισε με έμφαση ο κ. Καλλής αλλά δεν υπάρχουν καθόλου ενδείξεις για το τι θα γίνει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, γεγονός που μας προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό.

Η κυβέρνηση επιβάλλεται να έρθει και να στηρίξει περαιτέρω  τα κέντρα αναψυχής κυρίως των παραλιακών περιοχών γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τον κλάδο μας, κατέληξε ο κ. Καλλής.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: