Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Υπερπλήρη τα καταλύματα στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας τον Αύγουστο

Ολα τα καταλύματα τον Αύγουστο στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας είναι υπερπλήρη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νίκος Κλεάνθους.

Η κοινότητα διαθέτει τέσσερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς και αριθμό οργανωμένων διαμερισμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων. Φέτος, σημείωσε ο κοινοτάρχης, ο Κάτω Πύργος Τηλλυρίας δέχτηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, κατά κύριο λόγο από τη Λευκωσία, τα Κοκκινοχώρια, τη Λεμεσό και την Πάφο. Πρόκειται κυρίως για οικογένειες, αλλά και νεαρούς.

Γεμάτες από λουόμενους είναι και οι δύο οργανωμένες παραλίες της κοινότητας, ενώ ικανοποιητική είναι, σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθους η κίνηση στους χώρους εστίασης.

Επιπρόσθετα ο κοινοτάρχης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στο πάρκο με ευκάλυπτους της περιοχής υπάρχουν πολλοί κατασκηνωτές.

Για βελτίωση της περιοχής, το κοινοτικό συμβούλιο βρίσκεται σε διαβούλευση με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, γιατί, όπως εξήγησε, ως έχει η κατάσταση ο περισσότερος χώρος δεν είναι προσβάσιμος.

Αναμένεται εντός του Σεπτέμβρη επίσκεψη από τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο για επιτόπια εξέταση του θέματος που αφορά το παραλιακό μέτωπο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: