Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Τον τσαάκωσαν για υπόθεση απαγωγής

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και απαγωγής 33χρονου στη Λάρνακα. Εναντίον του 28χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο από την Αστυνομία. 

 

 

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 26 ετών, ενώ συνεχίζει να καταζητείται 26χρονος

 

Όσον αφορά στον 33χρονο, οι έρευνες για εντοπισμό του συνεχίζονται, χωρίς μέχρι σήμερα να εντοπιστεί. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, άρχισαν στις 23 Ιουλίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 33χρονος ελλείπει από την οικία όπου διαμένει στη Λάρνακα. 

 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του, γύρω στις 2.20μ.μ. της 22ας Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 (καταζητούμενος) και 25 χρόνων (πρώτος συλληφθέντας). Γύρω στις 3.20μ.μ. της ίδιας μέρας, ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας, τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ ήθελαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο. 

 

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40μ.μ., της 22ας Ιουλίου. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.


http://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=18184

Δεν υπάρχουν σχόλια: