Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Νεαρός αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα του στο αεροπλάνο

Επεισοδιακή ήταν χθεσινή πτήση W6 4564 της Wizz air που αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας από την Αθήνα, όταν νεαρός που καθόταν στα πίσω καθίσματα του αεροσκάφους αρνήθηκε να φορέσει κανονικά την μάσκα του.

Αν και δέχτηκε πολλές παρατηρήσεις από τις αεροσυνοδούς σε όλη την διάρκεια της πτήσης, εντούτοις συνέχιζε την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Η αεροσυνοδός εν ώρα πτήσης εισήλθε στο πιλοτήριο αναφέροντας το συμβάν στον πιλότο του αεροσκάφους. Με την προσγείωση του αεροσκάφους στις 23:40 στο αεροδρόμιο Λάρνακας χτες το βράδυ δεν επετράπη η έξοδος σε κανένα επιβάτη ενώ μέλη της Αστυνομίας του αεροδρομίου εισήλθαν στο αεροσκάφος και πλησίασαν το νεαρό, όπου του έγινε σχετικός έλεγχος των ταξιδιωτικών του εγγράφων αλλά και η σχετική παρατήρηση .

Ακολούθησε η αποβίβαση των επιβατών με σχετική καθυστέρηση πρώτα όσων είχαν το τέστ για covid -19 και ακολούθως των υπολοίπων, αλλά και η επιβολή του σχετικού εξώδικου, σύμφωνα με την Αστυνομία, στον νεαρό για μη χρήση μάσκας από πολίτη και λόγω της μη συμμόρφωσης του στην εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με την ολοκλήρωση της αποβίβασης, έγινε η σχετική δειγματοληψία για τον covid 19 για τους Κύπριους υπηκόους με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες της πτήσεις να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα λίγα λεπτά μετά τη 01:00 το πρωί σήμερα.

Στη σχετική σχετική δειγματοληψία υπεβλήθη και ο νεαρός που δεν τήρηση τους κανόνες ασφαλείας.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: