Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Νεκρή σε τροχαίο 35χρονη. Είχε στεφθεί Mις Πελοποννησιακός Τουρισμός

 

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας η τραγική είδηση πως μια 35χρονη γυναίκα, που μάλιστα είχε λάβει παλαιότερα και τίτλο ομορφιάς, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για την 35χρονη Κατερίνα Γεωργιάδη, η οποία το 2010 είχε στεφθεί Mις Πελοποννησιακός Τουρισμός.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ήταν νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, όταν η άτυχη γυναίκα βρισκόταν με το όχημά της στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, κοντά στη Χαλυβουργική. Τότε συνέβη το δυστύχημα, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διακριβωθεί.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν την 35χρονη από τη θέση του οδηγού χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως τη μετέφεραν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Κατερίνα ήταν κόρη του Κώστα Γεωργιάδη, ενός από τους πιο γνωστούς και παλιούς εμπόρους της Κορίνθου, που διατηρούσε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Κολιάτσου. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον περίγυρό του. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε φύγει από τη ζωή τον Μάιο του 2018 και πέντε χρόνια αργότερα τον ακολούθησε κι η κόρη του.

Η Κατερίνα που ήταν αγαπητή στον χώρο της μόδας επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά της στην Κόρινθο και, μάλιστα, πολλές φορές συμμετείχε στον ελεύθερο της χρόνο και σε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικών μέσων.
Το «τελευταίο αντίο» στην 35χρονη θα πουν αύριο, Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, συγγενείς και φίλοι της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: