Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Έντονος ο Άγγελος για την πορεία των έργων στην παραλιακή Κ. Πάφου και γύρω δρόμων

 

Έντονα παράπονα των επιχειρηματιών από την πορεία των έργων στην Κ. Πάφο. Η τουριστική κίνηση είναι πολύ αυξημένη φέτος στην Πάφο αλλά οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής της παραλιακής περιοχής Κάτω Πάφου, παρουσιάζονται φοβερά δυσαρεστημένοι και αυτό λόγω των έργων που έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για τα έργα ανάπλασης της περιοχής Θεοσκέπαστης και γύρω δρόμων, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – Άγγελος Ονησιφόρου, σχολιάζοντας την πορεία των εργασιών.

Ο δρόμος πίσω από το παραλιακό, τόνισε, έχει κλείσει τόσο για την τροχαία κίνηση όσο και για τους πεζούς. Οι προμηθευτές, πρόσθεσε, δεν έχουν από που να περάσουν για να φτάσουν κοντά στις επιχειρήσεις και να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, αδυνατώντας να μας εξυπηρετήσουν.

Οι τουρίστες, σημείωσε, χρειάζονται πυξίδα για να περάσουν στην περιοχή του παραλιακού και να βρουν τα κέντρα αναψυχής αλλά και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της περιοχής αλλά και γενικά να δουν το μέρος.  Ο δρόμος από το ξενοδοχείο Αλμύρα προς το λιμανάκι κι αυτός παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα, αφού έγινε μονόδρομος.

Η παραλιακή Ποσειδώνος της Κ. Πάφου είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο την στιγμή που έχουμε μπει για τα καλά στην τουριστική σεζόν. Οι αρμόδιοι δεν βλέπουν το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί; Δεν βλέπουν τη δυσφορία των επαγγελματιών αλλά και των τουριστών που δυσκολεύονται να κατέβουν προς την Ποσειδώνος και τους γύρω δρόμους; διερωτάται ο κ. Ονησφόρου.

Καλούμε εδώ και τώρα τους αρμοδίους του έργου ανάπλασης της Θεοσκέπαστης και γύρω δρόμων να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν καταστραφούν επιχειρηματίες και τουρισμός στην Πάφο και ζητάμε να ανοίξει τουλάχιστον ο δρόμος από το Αλμύρα προς το παραλιακό με έξοδο από το καφέ Πιγκουίνο,  κατέληξε ο κ. Ονησιφόρου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: