Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Δεκατετράχρονη μαζί με τον φίλο της, πλήρωσαν για να σκοτώσουν τη μητέρα της

Μια 14χρονη μαθήτρια συνελήφθη στη Ρωσία, για τη δολοφονία της μητέρας της, μεσίτριας ακινήτων. Ένα πρωτοφανές έγκλημα στη Μόσχα, καθώς η 14χρονη, μαζί με φίλο της, φέρονται να έδωσαν εντολή και να πλήρωσαν άλλους εφήβους, για να την σκοτώσουν!

Η γυναίκα, που ονομάζεται Anastasia Milosskaya, 38 ετών, ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, όταν έφτασε στο σπίτι της.

Δύο ημέρες αργότερα, το σώμα της τυλίχθηκε με πλαστικό και πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων στην πόλη Balashikha, στην περιοχή της Μόσχας.

Η κόρη της συνελήφθη μαζί με ένα αγόρι, 15 ετών, που ζούσε στο διαμέρισμα της οικογένειας.

Η 38χρονη μητέρα είχε ζητήσει από τον 15χρονο φίλο της κόρης της, να φύγει από το σπίτι τους, θεωρώντας ότι ασκούσε κακή επιρροή στο παιδί της.

Η 38χρονη μεσίτρια με την έφηβη κόρη της, η οποία έδωσε εντολή να την δολοφονήσουν!

Οι διωκτικές αρχές υποπτεύονται ότι, η κόρη της μεσίτριας και ο 18χρονος, έδωσαν εντολή σε δύο άλλους εφήβους, να σκοτώσουν τη μητέρα της, έναντι 350.000 ρουβλίων (4.000 ευρώ).

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι είναι όλοι μεταξύ 14 και 17 ετών και είναι ύποπτοι για φόνο ή συνωμοσία για φόνο.

Προφυλακίστηκαν σε ίδρυμα κράτησης νέων για ένα μήνα εν αναμονή των περαιτέρω ερευνών.

Η κόρη της 38χρονης μεσίτριας και το 15χρονο αγόρι κατηγορούνται ότι επέτρεψαν στους «συνεργούς» τους να μπουν στο διαμέρισμα.

Ήταν μάλιστα παρόντες όταν οι άλλοι δύο έφηβοι, εκτελώντας το συμβόλαιο θανάτου, επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι στη συνέχεια άφησαν το πτώμα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν η 14χρονη και ο 15χρονος.

 Δύο ημέρες αργότερα επέστρεψαν και μετέφεραν το πτώμα με ένα αυτοσχέδιο φορείο, πετώντας το σε έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων - αλλά ένας επιστάτης βρήκε το πτώμα το επόμενο πρωί.

Οι αρμόδιες ρωσικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν με τις οικονομίες της μητέρας της που ξεπερνούσαν τις 34.000 ευρώ.

«Την είχαν χτυπήσει και στραγγαλίσει, καθώς όλο της το πρόσωπο ήταν κόκκινο και πρησμένο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Φίλος της 14χρονης ανέφερε ότι η έφηβη «μιλούσε πολλές φορές με μίσος προς τη μητέρα της, παρόλο που η μητέρα της ήταν ένας καλός άνθρωπος που την αγαπούσε»

Η γιαγιά του κοριτσιού δήλωσε ότι η εγγονή της ήταν υπό την επιρροή του αγοριού που προερχόταν από μια διαλυμένη οικογένεια.

Η μέγιστη ποινή που αντιμετωπίζουν οι ύποπτοι είναι δέκα χρόνια σε σωφρονιστικό κατάστημα για νέους.


https://www.iefimerida.gr/kosmos/egklima-14hroni-mosha-plirose-na-skotosoyn-ti-mitera-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: