Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Επιλέγω Κρήτη

Στην Κρήτη ταξίδευσαν νοερά ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδιωτικός φορέας «Choose Crete» και φιλοξένησε το Top Kinisis, τις 20/4/23 στη Λευκωσία, με στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού, στην παρουσία και του Διευθυντή του ΕΟΤ Κύπρου κ. Πέτρου Σαγάνα. Την εκδήλωση χαιρέτησε η κ. Αθηνά Παπαγεωργίου, Διευθύνουσα στο Προξενικό Γραφείου εκ μέρους του Έλληνα Πρέσβη κ. Ιωάννη Παπαμελετίου.
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Δήμου με έμφαση στον ποδηλατικό τουρισμό και πολλές νέες δραστηριότητες. Η κ. Ελένη Βαζακοπούλου εκ μέρους του Δήμου Χερσονήσου αναφέρθηκε στη νέα τάση της Κρήτης ως γαμήλιου προορισμού και τη δημιουργία ποικίλων εκδηλώσεων. 
 Ο κ. Μανώλης Ντουκάκης, Ειδικός Συνεργάτης Τουρισμού, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, παρουσίασε τις καινούργιες προτάσεις του Δήμου, τονίζοντας τις αναπλάσεις που έγιναν, τις ψηφιακές αλλαγές και την αγαλλίαση που νιώθει κάθε επισκέπτης πατώντας στο νησί. Εκπρόσωποι από δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, η κ Galini Ivanidou εκ μέρους των Zeus International Hotel and Resort και η κ. Εμμανουέλα Τζίνη εκ μέρους των Grecotel Hotel and Resorts, αναφέρθηκαν στις ξεχωριστές επιλογές διαμονής με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για αξέχαστες εμπειρίες διακοπών. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο νέος Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κρήτης και ταυτόχρονα Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλης Τσακαλάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι «Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της». 
Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση για τους παρευρισκόμενους για μια βδομάδα δωρεάν διαμονή για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Rethymno Mare. Ακολούθησε δεξίωση. Την οργάνωση ανέλαβε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, Γενικός Διευθυντής της «Choose Crete». Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: