Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Βρέθηκε νεκρή νεαρή ηθοποιός

 

Η Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός και μοντέλο Γιάνγκ Τσάε Γιουλ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της σε ηλικία μόλις 26 ετών. Η εταιρεία που εκπροσωπούσε τη νεαρή ανακοίνωσε την τραγική είδηση την Τρίτη, αν και τα αίτια του θανάτου της είναι ακόμη άγνωστα.


Η Τσάε Γιουλ έκανε το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του θεάματος ως μοντέλο στο ριάλιτι του 2016 «Devil's Runway». Στη συνέχεια μεταπήδησε στην υποκριτική και απέκτησε δημοτικότητα για τον ρόλο της στη νοτιοκορεατική κωμωδία «Zombie Detective». Βρισκόταν επίσης εν μέσω των γυρισμάτων της επερχόμενης K-drama σειράς «Wedding Impossible» όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρακτορείο της, εξέφρασαν τη θλίψη τους και μοιράστηκαν ότι η κηδεία της θα γίνει ιδιωτικά, σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειάς της. Ζήτησαν επίσης από τους θαυμαστές να προσευχηθούν για την εκλιπούσα, ώστε να αναπαυθεί εν ειρήνη.

«Η Γιάνγκ Τσάε Γιουλ μας ήταν πολύ εργατική. Ήταν μια βαθύκαρδη και ψύχραιμη φίλη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου, σύμφωνα με τον Independent. «Κατά τη γνώμη μου, είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με λόγια πόσο εκπληκτική ήταν ως ηθοποιός».
Οι θαυμαστές της νεαρής ηθοποιού έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη θλίψη τους και να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Πολλοί άφησαν σχόλια στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, θρηνώντας για τον θάνατό της.

Το καστ και το συνεργείο της ταινίας «Wedding Impossible» σταμάτησαν επίσης τα γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη από σεβασμό για τον θάνατο της Τσάε Γιουλ. Η είδηση του θανάτου της έχει σοκάρει τη βιομηχανία ψυχαγωγίας της Νότιας Κορέας και πολλοί θρηνούν την απώλεια μιας τόσο ταλαντούχας και πολλά υποσχόμενης νεαρής ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: