Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Αεροπλάνο μετατράπηκε σε ρινκ μετά από άγριο καβγά

Επεισοδιακή ήταν μία πτήση της easyJet με προορισμό την Τενερίφη καθώς ξέσπασε καβγάς στον αέρα με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να μετατραπεί σε ρινγκ και ο πιλότος να ζητήσει προσγείωση κατά προτεραιότητα αλλά και την κλήση της αστυνομίας.

Ο μαζικός αυτός καβγάς ξέσπασε χθες, Σάββατο στην πτήση, EZY19WZ, που είχε ξεκινήσει από το Λίβερπουλ με προορισμό την Τενερίφη.

Μετά την κατεπείγουσα προσγείωση οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροσκάφος και συνέλαβαν τους περίπου 12 «προβληματικούς» επιβάτες, οι οποίοι δυστυχώς για τους ίδιους κατάφεραν να καταστρέψουν τις διακοπές του πριν καν αρχίσουν καθώς τους έστειλαν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο με την επόμενη διαθέσιμη πτήση.

Οι Ισπανοί Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας επιβεβαίωσαν το περιστατικό στα social media αναφέροντας πως λόγω του καβγά η διαδικασία προσγείωσης της πτήσης έγινε το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αναφέρει το Canarian Weekly, οι αστυνομικοί ανέβηκαν μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος και προτού προλάβει κανένας να αποβιβαστεί για να συλλάβουν τους απείθαρχους επιβάτες.


https://www.in.gr/2023/04/23/world/mythikos-kavgas-se-aeroplano-aron-aron-prosgeiosi-zitise-o-pilotos/


φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: