Τρίτη 16 Μαΐου 2023

«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» και περιοδεύουν στην Κύπρο

Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο του Leonard Gershe «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» μια από τις ωραιότερες κωμωδίες του σύγχρονου παγκόσμιου θεάτρου, όπου το γέλιο και η συγκίνηση εναλλάσσονται μαγικά, παρουσιάζει η μπύρα ΚΕΟ στην Κύπρο σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και μετάφραση Αλέξη Καλλίτση. Πρωταγωνιστούν:  Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Μαρίνος Κόνσολος.
Μια αστεία, τρυφερή, ζεστή και πνευματώδης κωμωδία υπό τους ρομαντικούς ήχους της κιθάρας, με ρυθμό, σπαρταριστούς διαλόγους και βασικό αφήγημα της την αισιοδοξία και την ελπίδα.  Μέσα από ένα πανέξυπνο και διαπεραστικό χιούμορ, προσεγγίζει τα ζητήματα του αυτοπροσδιορισμού, του έρωτα, του θάρρους και της αλληλοκατανόησης. 
Με φόντο την εποχή των λουλουδιών, την άκρατη απελευθέρωση και τον αέναο έρωτα, οι «Πεταλούδες» θα συνεπαίρνουν το κοινό σε κάθε τους «στάση» σε όλες τις πόλεις της Κύπρου αυτό τον Ιούνιο. Παραστάσεις ώρα 9 μ.μ: Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας στις 8, 9, 10/6/23 Παττίχειο θέατρο Λεμεσού στις 11, 12, 23/6/23 Μαρκίδειο θέατρο Πάφου στις 14/6/23 Θέατρο «Σκάλα» - Λάρνακα στις 15,16/6/23. Εισιτήρια : tickethour.com.cy και από τα καταστήματα ACS σε όλη την Κύπρο. Σε κάθε θεατή θα δίνεται στην είσοδο, δωροεπιταγή €20 για αγορές από την Electroline. 
Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του Ronald McDonald House Charities. Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Σαπχεκίδης, Σκηνικά – κοστούμια: Λάκης Γενεθλής, Φωτισμοί: Alexander Jotovic, Διευθύντρια σκηνής: Μόνικα Χατζηβασιλείου, Τραγούδι: Γιώργος Θεοφάνους - Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη. Χορηγοί: ELECTROLINE, CABLENET, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΠΑΠ. Υποστηρικτές: Δ.Κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, PAREX, McDONALD’S, ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ, UNICARS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: