Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Τους ψάχνει η αστυνομία για υπόθεση κλοπής από κοσμηματοπωλείο στην Πέγεια

 Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κοσμηματοπωλείο στην Πέγεια, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 10.50 χθες το πρωί.  

            Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Πέγειας στο τηλέφωνο 26-806360 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.


https://www.cypruspolicenews.com/archives/23890


Υπόθεση κλοπής περιδέραιου από χρυσοχοείο διερευνά το ΤΑΕ Πάφου
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη στις 16:30 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από 34χρονη ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην Λεωφόρο Κόλπου των Κοραλίων ότι κλάπηκε μέσα από το κατάστημα της ένα περιδέραιο λευκό χρυσό αξίας 10.000 ευρώ. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν εκεί την σκηνή .
Από έλεγχο στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διακρίνονται δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία είχαν επισκεφτεί το κατάστημα ως πελάτες ρωσσόφωνοι με πρόθεση να αγοράσουν ένα δώρο.
Ο ένας εξ αυτών, σύμφωνα με την παραπονούμενη φέρεται να απασχολούσε την υπάλληλο και ο άλλος φέρεται να απέσπασε από την βιτρίνα το εν λόγω περιδέραιο και στην συνέχεια και οι δύο αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Φωτογραφίες των φερόμενων δραστών, είπε ο κ. Νικολάου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κοσμηματοπωλείο στην Πέγεια, έχουν δημοσιευτεί από την Αστυνομία με σκοπό την συμβολή του κοινού προς τον εντοπισμό τους.
Παρακαλείται πρόσθεσε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Πέγειας στο τηλέφωνο 26-806360 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: