Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Τεμάχισε με πριόνι την σύντροφό του

Ένα 27χρονο μοντέλο βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου είχε πάει για διακοπές με τον Πολωνό σύντροφό της.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 25χρονος Πολωνός συνελήφθη και κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Ουκρανή φίλη του, χρησιμοποιώντας ένα πριόνι για να διαμελίσει τη σορό της.

Η κοπέλα ήταν μοντέλο από την Ουκρανία. Η 27χρονη Αlona δολοφονήθηκε σε ένα δωμάτιο στον 32ο όροφο ξενοδοχείου στην περιοχή Bang Kho Laem της Μπανγκόκ. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η κοπέλα είχε νοικιάσει το δωμάτιο με τον 25χρονο φίλο της, ο οποίος είχε πάει στην Ταϊλάνδη για να τη βρει στις 29 Απριλίου.

Πριν από δύο ημέρες, στις 15 Μαΐου, ο άνδρας κάλεσε ταξί. Όταν έφτασε το αυτοκίνητο, ο νεαρός ήταν ανήσυχος και φαινόταν να βιάζεται, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες ασφαλείας στο ξενοδοχείο άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν τον είδαν να εγκαταλείπει το κτίριο, μόνος, νευρικός και βιαστικός, σέρνοντας τις αποσκευές του ενώ περίεργες φάνηκαν οι κινήσεις του και στον οδηγό ταξί ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνουν τον άντρα να βγαίνει από τον ανελκυστήρα, τρέμοντας και κρατώντας τη βαλίτσα του.

 Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και άρχισαν τις έρευνες, ξεκινώντας από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ενώ, μετά από το τηλεφώνημα του οδηγού ταξί, το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέβηκε στον 32ο όροφο, όπου βρισκόταν το δωμάτιο του ζευγαριού και αντίκρυσε το τεμαχισμένο σώμα της νεαρής γυναίκας.


Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα και το αριστερό της χέρι είχε κοπεί από τον καρπό. Το κεφάλι της επίσης, είχε κοπεί εν μέρει ενώ έφερε τραύμα από μαχαίρι και στο στήθος. Ένα πριόνι γεμάτο αίματα βρισκόταν δίπλα στο σώμα της.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ήταν νεκρή μια ημέρα πριν τη βρουν, δηλαδή πριν από την προσπάθεια του συντρόφου της να διαφύγει τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: