Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Η Νεφέλη Φιλιππακοπούλου εκπροσωπεί την Ελλάδα στο World Top Next Model 2023. ΦΩΤΟ

Η Νεφέλη Φιλιππακοπούλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς  World Top Next Model 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβανο.

 Η Νεφέλη παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ. 

Μίλησε για το διαγωνισμό, για την πορεία της στο χώρο και τους στόχους της στο μόντελινγκ. 

Χορηγός επικοινωνίας του event - ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ. 

Ακολουθεί η συνέντευξη …

 

 

 1.   Νεφέλη, θα εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, World Top Next Model 2023 που θα γίνει στο Λίβανο. Πως αισθάνεσαι που θα λάβεις μέρος; 

Νιώθω υπέροχα που θα συμμετέχω σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό και προπάντων που θα μπορέσω και εγώ να εκπροσωπήσω  την Ελλάδα  και αν τα καταφέρουμε, να βάλουμε άλλο ένα λιθαράκι επιτυχίας για την χώρα μας

2.                 Πως προέκυψε η συμμετοχή σου;

Μετά από έναν μεγάλο τίτλο που πήρα στην Πελοπόννησο,  ενδιαφέρθηκε αμέσως η prestige models show production και χωρίς να χάσουν χρόνο με έβαλαν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα μας στον διαγωνισμό του Λιβάνου

3.                 Πες μας μερικά πράγματα για το event. Πότε θα γίνει και ποιο είναι το πρόγραμμα.

Το μόνο που έχω να πω για το event είναι ότι ο Διαγωνισμός θα γίνει στο casino του Λιβάνου 28 Μαΐου 2023. Τα υπόλοιπα είναι έκπληξη και θα τα πούμε όταν επιστρέψω.

4.                 Αναμένεις κάτι πολύ θετικά από αυτή τη συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς;

Σίγουρα θα διαγωνιστούν πολύ ωραίες κοπέλες από διάφορες χώρες.  Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά έχω θετική σκέψη και κοιτάζω να φτάσω όσο ποιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι και την πρώτη θέση

5.                 Πως είναι η μέχρι τώρα πορεία σου στο χώρο;

Στο χώρο βρίσκομαι περίπου 5 χρόνια.  Έχω συνεργαστεί με αναγνωρισμένους  Σχεδιαστές Υψηλής ραπτικής του εξωτερικού και της Ελλάδας. Επίσης είμαι έτοιμη για τις επόμενες προκλήσεις στον χώρο αυτό .

 

6.     Θα ήθελες να κάνεις διεθνή καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ; Πόσο εύκολο είναι;

Φυσικά και ποια κοπέλα στην ηλικία μου,  που ξεκινά τώρα το μόντελινγκ δεν θα ήθελε να πέτυχει διεθνείς διακρίσεις. Σίγουρα είναι δύσκολο να το κατορθώσεις γιατί είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός αλλά όχι ακατόρθωτο

7.                 Κρύβει παγίδες ο χώρος;

Παντού υπάρχουν παγίδες αλλά με την σωστή αντίληψη και αντιμετώπιση Των καταστάσεων μπορείς να τις αποφύγεις .

 

8.                 Ποιους θες να ευχαριστήσεις για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό World Top Next Model 2023.

Σίγουρα την οικογένεια μου που με κάναν να πιστέψω σε εμένα, και περισσότερο την κυρία Cristi Κρανά που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα και με στηρίζει . Επίσης όλους μου τους χορηγούς και όλους όσοι θέλανε να με βοηθήσουν για να πάω στην διοργάνωση του World Top Next Model 2023.

 

Ο Σάκης Νικολάου maneger Director Tis prestige show production θα μας συνοδέψει όπου είναι καλεσμένος να είναι κριτική επιτροπή και νοιώθω πολύ ωραία που θα έχουμε ένα άτομο δικό μας να μας εμψυχώνει.

Ανυπομονώ να πάω και να γνωρίσω τις κοπέλες όπου θα συμμετάσχουν και να κάνω καινούργιες γνωριμίες

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυρία Σταυρούλα Νικολάου πρόεδρο της Prestige show production που με επέλεξε  καθώς και τους διοργανωτές Του Miss Aworld Top Next Model  MTV του Λιβάνου που διοργανώνουν αυτό το Διεθνή Διαγωνισμό και μας δίνετε η ευκαιρία για διεθνής πασαρέλες.

 Επίσης  ευχαριστώ όλους μου τους χορηγούς και υποστηρικτές που  με στηρίζουν  κα πιστεύουν σε εμένα… Την Κυρία Cristi  Κρανά για όλες τις ετοιμασίες μαζί με τη Κυρία Σταυρούλα .

 

Τη σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβερη για το ωραίο βραδινό φόρεμα που θα εμφανιστώ στο Τελικό. Το Κύριο Εξεκια Τραβουλιδη για τη μεγάλη χορηγία και τα δώρα που θα προσφέρω στους διοργανωτές .

Επίσης τον κύριο Πέτρο Δελλατόλα για τις υπέροχες φωτογραφίες που θα παρουσιάσουμε στο Λίβανο.

Τέλος να πω ότι,  είμαι Φοιτήτρια στο δεύτερο έτος Στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου.

 

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εύχεται καλή επιτυχία στην Νεφέλη και δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό της.








Δεν υπάρχουν σχόλια: