Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Σκότωσε τον σύντροφο της κόρης της

 

Μια γυναίκα από το Τέξας συνελήφθη επειδή φέρεται να πυροβόλησε τον κακοποιητικό φίλο της κόρης της ύστερα από καυγά.

Η Πατρίσια Κόνλον, 49 ετών, πήγε στο σπίτι του Τζόσουα Τρόουτ, 36 ετών, στο Ντάλας, την Κυριακή, αφού η κόρη της, τής εκμυστηρεύτηκε ότι τερμάτιζε την σχεδόν δύο χρόνια καταχρηστική σχέση τους επειδή ήταν ξανά βίαιος.

Ο συγκάτοικος του Τρόουτ είπε στους αστυνομικούς ότι είδε την Κόνλον να μπαίνει ένοπλη στο σπίτι και να ξεκινά μια λογομαχία — κατά τη διάρκεια της οποίας ο Τρόουτ φέρεται να της φώναξε «πυροβόλησέ με».

Η Κόνλον είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι σχεδίαζε να κρατήσει τον Τρόουτ υπό την απειλή όπλου μέχρι να φτάσει η αστυνομία για να τον συλλάβει επειδή χτύπησε την κόρη της πάνω από το μάτι με ένα τηλέφωνο, ανέφερε η ένορκη κατάθεση. Παραδέχτηκε τον φονικό πυροβολισμό, αλλά ισχυρίστηκε ότι πάτησε τη σκανδάλη σε αυτοάμυνα μόνο αφού ο Τρόουτ άρπαξε το χέρι της και της τράβηξε τα μαλλιά.

Ωστόσο, η αστυνομία απέρριψε την αυτοάμυνα, καθώς η Κόνλον προσπάθησε να τον κρατήσει υπό την απειλή όπλου και υπό την «έλλειψη λογικής στη δράση της που εμπλέκεται στη χρήση θανατηφόρου βίας», ανέφερε η ένορκη κατάθεση. Συνελήφθη αμέσως μετά τον πυροβολισμό και έχει κατηγορηθεί για φόνο


https://www.iefimerida.gr/kosmos/mitera-skotose-ton-syntrofo-tis-koris-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: