Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η Άντρια Κύρου - Νικήτρια στο Μιss Tourism Universe 2023

Η Άντρια Κύρου από τη Λεμεσό εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς και Τουρισμού. Πρόβαλε την Κύπρο Διεθνώς στο Miss Tourism Universe 2023 που έγινε στο Λίβανο από 6-16 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Άντρια  ήταν προσκεκλημένη από τη Prestige show production και από τη Σταυρούλα Νικολάου πρόεδρος της prestige που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη Κύπρο και για την Ελλάδα εδώ και 23 Χρόνια.

Οι κοπέλες φιλοξενήθηκαν στο  ξενοδοχείο πέντε αστέρων Opera Hotel.

Έγιναν αρκετές εκδρομές. Φιλοξενήθηκαν σε αρκετά εστιατόρια με καταπληκτική κουζίνα. Έλαβαν μέρος 30 Χώρες.

Την τηλεοπτική παραγωγή έκανε από Το κανάλι MTV του Λιβάνου σε ένα καταπληκτικό χώρο.

Η Σταυρούλα Νικολάου ήταν μέλος της Κριτικής επιτροπής με άλλους επώνυμους χορηγούς, πλαστικούς χειρούργους, πολιτικούς,   καλλιτέχνες κ .α.

Η Αντρια δεν ξεχώρισε μόνο για την ομορφιά της αλλά και για την προσωπικότητα της.  Μιλά τέσσερις γλώσσες με πολύ καλά Αγγλικά. Έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό.



 Χόρεψε το Ζορμπά και έμειναν όλοι κατενθουσιασμένοι.  Κέρδισε πάρα πολλά βραβεία για το χορό όχι μόνο στη Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.




Η Αντρια εντυπωσίασε όλους τους κριτές και είναι μόνο 17 χρόνων.  Αν ήταν άνω των 18 θα ήταν ανάμεσα στις τρεις πρώτες. Λόγο ηλικίας  πήρε το τίτλο Miss Best Face Tourism Universe 2023.  Θα λάβει μέρος στο Miss Face of the world 2024 στο Dubai.



Η εθνική ενδυμασία είναι από τη σχεδιάστρια μόδας Lida _couture Cyprus. Άλλοι σχεδιαστές που έδωσαν φορέματα της Αντρεας είναι Robert Rayian Γερμανία , Βασεληνς Ματθαίου Mattew_collection.

Όλα τα καταπληκτικά φορέματα βραδινά ήταν από το σχεδιαστή Jean Pierre από Λίβανο, καθώς και το φόρεμα της Σταυρούλα Νικολάου.

Τα χτενίσματα ανέλαβαν Roys &Synthia hair style Luvano.

Όλες οι Νικήτριες θα ακολουθήσουν τη Prestige show production για Διεθνείς Πασαρέλες.

Η  Σταυρούλα Νικολάου και η Αντρια Κύρου ευχαριστούν όλους τους χορηγούς ΜΜΕ, social media, σχεδιαστές, τους διοργανωτές Miss Toyrism Universe 2023, την τηλεόραση που ανέλαβε την τηλεοπτική παραγωγή MTV Λιβάνου, την κριτική επιτροπή και όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει αυτή η μεγάλη παραγωγή. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί  το ηλεκτρονική εφημερίδα ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ που πάντα στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς προβάλει το τουρισμό της Κύπρου στο εξωτερικό.

 Χορηγοί που στηρίζουν το διαγωνισμό είναι… Ο Δήμος Αγίας Νάπας.  Ευχαριστίες στο Δήμαρχο. Το Εστιατόριο Καμάρες και το μπαράκι ΧΟ LOFOU BAR στη Λόφου, όπου θα διεξαχθεί και ένα πάρτι στις 7 Οκτωβρίου για να γιορτάσουμε τη νίκη της Κύπρου.

Άλλοι  χορηγοί  είναι prestige model production, Health and medical beauty spa Λεμεσός, τα καταπληκτικά Καλλυντικά της Νεκράς Θάλασσας από Ισραήλ   KEDMA… γενική αντιπρόσωπος Σούλα Ιωάννου, Gianoulis _plastic _sungery, 

το Cocktail bar TIPSYDONKEY  οδός Ελευθερίας 127. Σε αυτό θα γίνει models party με επίσημη προσκεκλημένη την Αντρια Κύρου.


      Η Νικήτρια miss βραζιλία 

Άντρια Κύρου με την νικήτρια miss βραζιλία  








Η Αντρια με το πρόεδρο Elie Nahas Λίβανο





Σταυρούλα Νικολάου 





Miss Ukrania Diana Gavrilovsaaaya με Σταυρούλα Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: