Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αγνοούμενοι από την σφοδρή κακοκαιρία στην Ελλάδα

Πέντε είναι συνολικά οι αγνοούμενοι λόγω της κακοκαιρίας Daniel, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από ανεπίσημες πηγές -τέσσερις στο νότιο Πήλιο και ένας στον Βόλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αγνοούμενοι είναι τρεις.

Ο αγνοούμενος στον Βόλο είναι 42χρονος του οποίου το όχημα βρέθηκε νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι δύο από τους αγνοούμενους είναι ένα ζευγάρι Αυστριακών, που έμεναν στην περιοχή Ξινόβρυση και παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά, από το σπίτι όπου έμεναν.

Η αγωνία για τους αγνοούμενους εντείνεται, καθώς η κακοκαιρία Daniel εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολύ δύσκολες συνθήκες στον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Εξάλλου, πρόκειται για νεροποντή πρωτοφανούς μεγέθους. Μάλιστα, όπως προειδοποίησε η Πολιτική Προστασία νωρίτερα, η κακοκαιρία αναμένεται να παρουσιάσει νέα έξαρση τις πρωινές ώρες.

Η αγωνία για τους αγνοούμενους εντείνεται, καθώς η κακοκαιρία Daniel εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, με πολύ δύσκολες συνθήκες στον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Εξάλλου, πρόκειται για φαινόμενο πρωτοφανούς έντασης. Μάλιστα, όπως προειδοποίησε η Πολιτική Προστασία νωρίτερα, η κακοκαιρία αναμένεται να παρουσιάσει νέα έξαρση τις πρωινές ώρες.

Την ίδια ώρα, δρόμοι στον Βόλο έχουν πλημμυρίσει και έχουν εκκενωθεί κτίρια, το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και το Γηροκομείο Βόλου. Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του από την κακοκαιρία και πολλοί έχουν εγκλωβιστεί.

Περίπου στις 20:00 της Τρίτης, στάλθηκαν νέα μηνύματα από το 112 σε Μαγνησία και Λάρισα, τα οποία υπενθύμιζαν ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ακόμα σε ισχύ.

https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-daniel-agnooymenoi-bolo-kai-pilio

Δεν υπάρχουν σχόλια: