Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ακόμα λίγοι «΄Οθελλοι» με την Αντρούλλα και το «όχι» γιγαντώνεται από 76% θα πάει 80%!

Φανούλα Αργυρού

Προτεραιότητα στη συμμαχία με το Ισραήλ

Η Μογκερίνι και ο Ακιντζί

Η Τουρκία, το ISIS και οι βλάκες

Και

Ακόμα λίγοι «΄Οθελλοι» με την Αντρούλλα και το «όχι» γιγαντώνεται

Από 76% θα πάει 80%


Ωραία, κατανοούμε τις προσπάθειες για λύση του Κυριακού και δεν έχουμε παρωπίδες για το τι πάει να γίνει. Τουλάχιστον, ας εξασφαλιστούν κάποια βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, να υπάρχει ισχυρό κεντρικό κράτος και να τερματίζεται η τουρκική κατοχή. Η εκ περιτροπής προεδρία είναι για μας εκτός πάσης συζητήσεως, ακόμα και ανεκτή να είναι η λύση στις άλλες πτυχές. Κι αυτό δεν είναι μόνο συμβολικό αλλά και ουσία. Ούτε τα περί προέδρου και πρωθυπουργού τα δεχόμαστε. Αυτά είναι για ξεγέλασμα.. Ας δεχτούν οι Τούρκοι ενιαίο εκλογικό κατάλογο και ας ψηφιστεί Τουρκοκύπριος πρόεδρος. Να έχουμε, όμως, ελεύθερη επιλογή...

Φυσικά, όπως πάνε τα πράγματα με τους διάφορουςεπαναπροσεγγιστές με την κατοχή, με τους «Κυπρογενείς» αρνητές της ελληνικής καταγωγής και τις διάφορες «ομάδες λύσης», φοβάμαι ότι και καλή να είναι η λύση δεν πρόκειται να «περάσει». Όταν «δηλητηριάζουν» τον λαό με τα καραγκιοζιλίκια στο θέατρο του Οθέλλου στο ψευδοκράτος για να δείξουν έμμεσα ότι δεν τους ενοχλεί η «προστασία» των τουρκικών στρατευμάτων κι όταν προσπαθούν να κτίσουν κουλτούρα, δήθεν, ειρήνης ( έτσι είπε η Αντρούλλα), αγνοώντας προκλητικά ότι την ειρήνη την εμποδίζει ο Αττίλας κι όχι η έλλειψη κοινής κουλτούρας, τότε δεν έχουμε υπόθεση.

Κακώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήγε σ΄εκείνη την παράσταση. Δεν το περίμενα, ομολογώ, ο Πρόεδρος του νόμιμου κράτους να εισέρχεται στα κατεχόμενα, παρανόμως, εδάφη της πατρίδας του, όχι ως ελευθερωτής αλλά ως «χρήσιμος» επισκέπτης!!!

Αν νομίζει η Αντρούλλα και οι όμοιοί της ότι θα προετοιμάσουν το έδαφος για την όποια λύση, κι αν νομίζουν όι «πλατφόρμες» του 2004 ότι με τη δράση τους θα πάρουν τώρα ρεβάνς αδιαφορώντας για το περιεχόμενο της λύσης, γελιούνται οικτρά. Αν θέλουν λύση, ας κάτσουν φρόνιμα, τουλάχιστον αυτοί. Να μην προκαλούν με τους «Οθέλλους» και τις άφρονες θεωρίες τους. Το όχι από 76% θα πάει 80%.

ΗΡΑ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση Φανούλας Αργυρού

Εν τω μεταξύ για όσους δεν γνωρίζουν :

Η κυρία Αντρούλλα Βασιλείου έπαιξε ρόλο και υπέρ του Σχεδίου Ανάνπροτού ακόμα το εν λόγω Σχέδιο λεγόμενο Ανάν (βλέπε βρετανικό κάνει την εμφάνισή του). Η κυρία Αντρούλλα ήταν μεταξύ ορισμένων επιλεγμένων για προώθηση του Σχεδίου Ανάν, της ομάδας «πυρήνα», που κάλεσε σε «κρυφή» συνάντηση/προετοιμασία στην Αθήνα ο τότεΒρετανός Project leader Dan Smith (τον ίδιο χρόνο του απονεμήθηκε από την Βασίλισσα και ο τίτλος του ΟΒΕ) του εντολοδόχου ΠΡΙΟ Νορβηγίας τον  Οκτώβριο του 2002 και που  προηγήθηκε της Συνόδου της Κοπεγχάγης (12-13 Δεκεμβρίου 2002). 
Τα πρακτικά της συνάντησης εκείνης  ημερ. 23 Οκτωβρίου 2002, υπέγραψαν κιόλας τα επίλεκτα στελέχη της ομάδας «πυρήνα» που «διατάχθηκαν» να αναλάβουν την υποστήριξη του Σχεδίου Ανάν που θα ερχόταν και τα οποία ήσαν:

Mustafa AkinciVedat Celi, Katie Clerides, Ali ErelKutlay Erk, Takis Hadjidemetriou, Christos Stylianides, Androulla Vasiliou.

Το πλήρες κείμενο της ΔΗΛΩΣΗΣ (STATEMENT) στην σελίδα 256 του βιβλίου μου « TOP SECRET», η Βρετανική κηδεμόνευση του Κυπριακού... Πως φθάσαμε στο σχέδιο ‘Ανάν»...

Εκδόσεις Γερμανός 2004 Κεντρική Διανομή Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ.

Φ.Α.  




Κύρια άρθρα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λονδίνου 30.7.2015


Δεν υπάρχουν σχόλια: