Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πατέρας κι αδελφός έστειλαν στο νοσοκομείο την κόρη και τον σύντροφο της

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 45χρονος από την Αραδίππου κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής ότι ο ίδιος και η 34χρονη σύντροφος και συγχωριανή του, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ στην οικία τους στην Αραδίππου δέχθηκαν επίθεση από τον πατέρα, τον αδελφό και συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας. Ο άνδρας κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους από τους οικείους της 34χρονης.

Σύμφωνα με τον 45χρονο, αιτία της επίθεσης ήταν ο δεσμός που διατηρούσε με την 34χρονη για τον οποίο αντιτίθεται η οικογένεια της.
Ο άνδρας και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Ο 45χρονος και η 34χρονη αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών τα δύο άτομα απολύθηκαν.
Η Αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών ατόμων τα οποία συνελήφθηκαν, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.


Cyprustimes 

Δεν υπάρχουν σχόλια: