Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Θανατηφόρο τροχαίο στην Λεμεσό με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή


Ακαριαίος θάνατος 22χρονου σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δημητρίου από την Αγία Φύλα.




Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, σε αριστερή στροφή του δρόμου, πάρα το Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί βίαια με μονοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 64χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 22χρονος, αφού κτύπησε στον ανεμοθώρακα του οχήματος, εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.
«Ο μοτοσικλετιστής έφερε κράνος ασφαλείας, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη ζωή του, ακριβώς λόγω της σφοδρής σύγκρουσης», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο 64χρονος τραυματίστηκε ελαφριά.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού έκανε για ακόμη μια φορά έκκληση στους οδηγούς και ιδιαίτερα στους νεαρούς οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να φέρουν το κράτος τους και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.


- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/253068/thanatiforo-troxaio-sti-lemeso-akariaios-thanatos-22xronou#sthash.De0GvBhm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: