Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Αγία Νάπα. Στην Πλατεία Διασημοτήτων φιγουράρει ο Chris Brown

Ομοίωμα της πλακέτας – αστέρι με το όνομά του που έχει τοποθετηθεί στην Πλατεία Διασημοτήτων της Αγίας Νάπας, επέδωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, στον πολυβραβευμένο Αμερικανό τραγουδιστή, ράπερ, χορευτή και ηθοποιό Chris Brown.
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η συνάντηση του Δημάρχου και του τραγουδιστή έγινε σε γνωστό κλαμπ της Αγίας Νάπας λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του Chris Brown.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, με τον Δήμαρχο να εκφράζει στον τραγουδιστή τις θερμές του ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης να επισκεφθεί την Αγία Νάπα, ενώ σημείωσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο η παρουσία ενός καλλιτέχνη της δικής του εμβέλειας, του οποίου το αστέρι – πλακέτα θα κοσμεί την Πλατεία Διασημοτήτων».

Ο διάσημος τραγουδιστής «ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την τιμή που του έγινε και έδωσε την υπόσχεσή του ότι θα επισκεφθεί ξανά την Αγία Νάπα γιατί όπως, είπε, είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη που έχει φανταστικές και αξιόλογες παραλίες».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «μετά την τελετή απονομής της πλακέτας ψες ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας χαιρέτισε την πραγματοποίηση συναυλιών με καλλιτέχνες παγκόσμιας αναγνώρισης όπως ο Chris Brown. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος αξιοποιεί με κάθε ευκαιρία την κάθοδο τέτοιων καλλιτεχνών γιατί προβάλουν την Αγία Νάπα στο εξωτερικό, ενώ σημείωσε πως η δημιουργία της Πλατείας Διασημοτήτων αυτό τον σκοπό και στόχο έχει».
Χαρακτήρισε «αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τη φωτογραφία από τη βράβευση του Chris Brown την οποία ανέβασε ο ίδιος ο καλλιτέχνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν δει εκατομμύρια άτομα από όλο τον κόσμο. Επίσης η δημοσίευση της φωτογραφίας στο προσωπικό λογαριασμό του καλλιτέχνη στο Instargram, απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά 220,000 likes».


http://ikypros.com/?p=114223#sthash.OTtKYg8F.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: