Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Στο κελί ανήλικη και 35χρονος για ναρκωτικά



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον ενός 35χρονου και μίας 17χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα, κατόπιν σχετικής πληροφορίας και παρακολούθησης, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν στη Λάρνακα όχημα που οδηγείτο από 35χρονο από το Τσιακκιλερό και έχοντας ως συνοδηγό κοπέλα 17 χρόνων από τη Λάρνακα.
 
Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε κάτω από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου ένα νάιλον σακούλι που περιείχε περίπου 3,5 γραμμάρια άσπρης σκόνης, κοκαΐνης. Επίσης ο 35χρονος παρέδωσε στα μέλη της ΥΚΑΝ ένα νάιλον σακούλι που περιείχε γύρω στα 8,5 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης.
 
Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α.
 
Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν στην συνέχεια έρευνα στο σπίτι του 35χρονου όπου εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο και θα αποσταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι φέρεται να παραδέχθηκαν την κατοχή των ναρκωτικών και έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης τους για τέσσερις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά  το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.



kype