Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Δείτε ποιοι κατέληξαν στο κελί για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικηςΔιάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξασφαλίστηκε σήμερα εναντίον 48χρονου Ε/κ, ο οποίος είναι πατριός 14χρονης αλλοδαπής, που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε και η 36χρονη αλλοδαπή μητέρα της, αφού σύμφωνα με την μαρτυρία, αν και ήταν σε γνώση της, δεν κατήγγειλε ποτέ την κακοποίηση της κόρης της.

 
Η Αστυνομία διερευνά επίσης δεύτερη καταγγελία άσεμνων επιθέσεων που αφορά 17χρονη, ενώ για την υπόθεση τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση ο 45χρονος Ε/κ πατριός της.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την πρώτη υπόθεση, η σύλληψη των δυο έγινε μετά από  καταγγελία λειτουργών των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, στους οποίους η 14χρονη ανέφερε πως από την ηλικία των δέκα ετών δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον πατριό της, εν γνώση της μητέρας της, που δεν αντιδρούσε.
 
Εναντίον των δυο εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών σε διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
 
Για την δεύτερη υπόθεση, η 17χρονη ανέφερε πως ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά τα τελευταία 3-4 χρόνια, ενώ ο ίδιος αρνείται ενοχή. Οδηγήθηκε και αυτός στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την εξαήμερη κράτηση του.κυπε