Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Νεαρός τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε



Τουρίστας από την Ολλανδία, ηλικίας 20 χρονών, απεβίωσε χθες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε για διακοπές στην Κύπρο με ομοεθνή φίλο του.  

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις οκτώ το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι τουρίστας από την Ολλανδία ηλικίας 20 χρονών βρισκόταν με φίλο του 19 χρόνων σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας όπου διέμεναν, όταν ξαφνικά ο 20χρονος ένοιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του, λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος.
 
Κλήθηκε γιατρός από ιδιωτική κλινική της Αγίας Νάπας ο οποίος προσπάθησε επανειλημμένως να επαναφέρει τις αισθήσεις του νεαρού.  Ωστόσο ο νεαρός δεν επανερχόταν και ο γιατρός γύρω στις 19.40 διαπίστωσε το θάνατο του.
 
Στη σκηνή μετέβησαν κλήθηκαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας οι οποίοι αφού εξέτασαν τη σωρό διαπίστωσαν ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 
Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.



κυπε