Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Δείτε την κατάσταση του οδικού δικτύου στην ΚύπροΣύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση, λόγω παγετού ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

 
Ανοικτοί αλλά ιδιαίτερα ολισθηροί είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Προδρόμου – Λεμύθου και Κακοπετριάς – PINEWOOD -  Πεδουλά. 
 
Λόγω των συνεχών μεταβολών στις καιρικές συνθήκες, η Αστυνομία τονίζει ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο συνεχώς μεταβάλλεται.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των  οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία `οδικό δίκτυο` στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.κυπε