Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Δείτε από που έκλεψαν χρήματα μέσα από χρηματοκιβώτιοΆγνωστοι διέρρηξαν γραφεία εταιρείας στην Τόχνη και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ από χρηματοκιβώτιο στο οποίο προκάλεσαν ζημιές, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 08.45 σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου από ιδιοκτήτη εταιρείας στην Τόχνη, ότι μεταξύ των ωρών 13.00 της 3ης Ιανουαρίου μέχρι τις 08.30 σήμερα το πρωί άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της εταιρείας.
 
Οι δράστες πέτυχαν είσοδο από το πλαϊνό αλουμινένιο παράθυρο του γραφείου που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.
 
Οι δράστες άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με τη χρήση μεγάλου λιβεριού και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα που βρίσκονταν σε χάρτινο φάκελο.
 
Ωστόσο στην προσπάθεια τους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο οι δράστες προκάλεσαν μεγάλη ζημιά άγνωστης προς το παρόν αξίας.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι προέβησαν σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο και παρέλαβαν μεγάλο αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για τις απαραίτητες εξετάσεις.
 
Την υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής και κακόβουλης ζημιάς διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.
κυπε