Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δείτε γιατί πολίτης στην Πάφο κατήγγειλε αστυνομικό

Ευγένιος Νεοφύτου - ξεναγός
Πράματα και θάματα έγιναν νωρίς το απόγευμα στην Πάφο. Όπως μας ανέφερε ο ξεναγός Ευγένιος Νεοφύτου, σήμερα λίγο πριν τις 14.00 μμ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς τη λεωφόρο Ελλάδος.

 Σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της πόλης, εκεί που βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα του εμπορικού κέντρου και η τροχαίο κίνηση ήταν πυκνή, αντιλήφτηκε αστυνομικό να πετά από τo υπηρεσιακό αυτοκίνητο,  αναμμένο τσιγάρο στο δρόμο. Ο κ. Νεοφύτου, έγινε έξω φρενών.

Σταμάτησε, όπως μας είπε, βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό όχημα, ζητώντας από τον αστυνομικό να κατέβει και να πάρει το τσιγάρο που πέταξε.

Ο αστυνομικός, συνέχισε ο κ. Νεοφύτου, δεν του έδωσε σημασία. Γελούσε ειρωνικά, τόνισε και στο τέλος άρχισε να του επιτίθεται φραστικά, κατεβαίνοντας μάλιστα, από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. 

Ο κ. Νεοφύτου, ήρεμος τον καλούσε να πάρει το αναμμένο τσιγάρο που πέταξε αλλά ο αστυνομικός στο τέλος, σύμφωνα πάντα με τον κ. Νεοφύτου, τον απείλησε λέγοντας ότι, αν συνεχίσει θα τον συλλάβει, εγκαταλείποντας έτσι,  τη σκηνή.

Χωρίς να χάσει καιρό ο Ευγένιος Νεοφύτου, και πάντα ήρεμος, μετέβη στην τροχαία Πάφου, κατήγγειλε το γεγονός αλλά και την συμπεριφορά του συγκεκριμένου αστυνομικού. Μάλιστα, όπως ανέφερε, συνάντησε και τον υπεύθυνο τροχαίας Πάφου, τον οποίο ενημέρωσε λεπτομερώς,  για το περιστατικό.     


Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ επικοινώνησε με τον υπεύθυνο τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός της καταγγελίας προς τον αστυνομικό από τον κ. Νεοφύτου, σημειώνοντας ότι, έχει ήδη ενημερώσει τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου για το περιστατικό και πως η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της.