Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο36χρονος υπήκοος Ουκρανίας, ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές χώρας του εξωτερικού σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στις 2/4/15, συνελήφθη το μεσημέρι σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

          Ο 36χρονος φέρεται να απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από γυναίκα για δικό του όφελος.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Σύλληψη για υπόθεση επαιτείας
 Γύρω στις 11.30 το πρωί σήμερα, μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού ενώ βρισκόταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο, ηλικίας 39 ετών να προβαίνει σε επαιτεία και να ζητά επίμονα χρήματα από τους διερχομένους.
          Ακολούθως, αφού έθεσε υπό παρακολούθηση τον 39χρονο προέβη στη σύλληψη του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.       
 
Προσωποκράτηση για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής
Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση (Αναφορικά με σημερινό Δελτίο Τύπου Αρ.1).
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Προσωποκράτηση για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματοςΔιάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 38χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Προσωποκράτηση για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου
Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση (Αναφορικά με χθεσινό Δελτίο Τύπου Αρ.9).
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Προσωποκράτηση για υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής Σ
Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.