Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου και κλοπής.
          Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

 
Στο μεταξύ, Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.
          Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.  
 
Εξάλλου,  Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 53χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών.
          Το Γραφείο Καταπολέμησης Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.  
 
Επίσης,  Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 59χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.
          Η 59χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης.    
 Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
 Τέλος, Συνελήφθησαν σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. 
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.