Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Δείτε φωτορεπορτάζ από το χθεσινό σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Πάφο

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το φοβερό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκα  χθες βράδυ στην Πάφο. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το ένα αυτοκίνητο έχει στην κυριολεξία μοιραστεί στα δύο. 

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, από την σύγκρουση, που ευτυχώς δεν είχε θύματα παρά μόνο σοβαρούς τραυματισμούς, κινδύνεψε και ο κόσμος που ήταν στο πεζοδρόμιο.

 Αυτόπτης μάρτυρες μας ανέφεραν ότι, το μαύρο αυτοκίνητο που μοιράστηκε στα δύο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο άσπρο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή. Στο μαύρο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις δεκαπεντάχρονη και ο 20χρονος οδηγός  οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Πάφου. 

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν το αυτοκίνητο έπεφτε πάνω στους πεζούς που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο ή έμπαινε σε κάποιο κέντρο αναψυχής της περιοχής.

Αλήθεια που είναι η αστυνομία; Σε τόσο πολυσύχναστες περιοχές θα έπρεπε να υπάρχουν συνεχώς περιπολικά για να προλαμβάνουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις και ιδιαίτερα σε εορταστική περίοδο.

Πολίτες που βρίσκονταν στο Mall της Πάφου, επικοινώνησαν μαζί μας και κατήγγειλαν ότι χθες βράδυ, αυτοκίνητα κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες στην περιοχή και έκαναν ελιγμούς στο οδικό δίκτυο. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής ήταν το σοβαρό τροχαίο.