Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Δείτε που οφείλεται ο θάνατος του νεαρού Ινδού χθες στη ΔερύνειαΣε αιμορραγικό σοκ συνεπεία κακώσεων ζωτικών οργάνων οφείλεται ο θάνατος του νεαρού, ηλικίας 23 χρόνων, από την Ινδία, που συνέβη χθες τα ξημερώματα, στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν με άλλους 6 συμπατριώτες του, στη Δερύνεια, όταν δέχθηκαν επίθεση από πέντε ομοεθνείς τους με μαχαίρια, σιδηρολοστούς, τσεκούρια και ξύλινα ρόπαλα.

 
Η νενομισμένη νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του νεαρού έγινε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και όπως δήλωσε «ο θάνατος οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία κακώσεων ζωτικών οργάνων, προκληθέν από ήσσον και τέμνον όργανο" δηλαδή μαχαίρι.
 
Πρόσθεσε ότι ο νεαρός έφερε "ρήξη καρδίας, πνεύμονα και ήπατος. Τα δύο θλαστικά τραύματα που έφερε ο νεκρός δεξιά και αριστερά του θώρακα ήταν βάθους περίπου 13 εκατοστών».
 
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό των πέντε νεαρών Ινδών οι οποίοι φέρεται να ενέχονται στην υπόθεση του φόνου του 23χρονου ομοεθνή τους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο Ινδών ηλικίας 21 και 24 ετών εξεδόθησαν χθες εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται, ενώ σήμερα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των άλλων δύο, ηλικίας 21 και 23 ετών, εξεδόθησαν και γι’ αυτούς εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.
 
Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των τεσσάρων καταζητούμενων έχουν τοποθετηθεί στον κατάλογο alert.

Ωστόσο, δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του πέμπτου Ινδού και η Αστυνομία συγκεντρώνει πληροφορίες προκειμένου να εκδοθεί και γι’ αυτόν ένταλμα σύλληψης.

Η Αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα και τα Εγκληματολογικά Θέματα, προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσον οι καταζητούμενοι διέφυγαν στα κατεχόμενα από σημεία τα οποία δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.kype