Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Άμεση η παρέμβαση της Πυροσβεστικής μετά από τροχαίο με δύο τραυματίες



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2 το πρωί, στον δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης, με αποτέλεσμα δύο άτομα να οδηγηθούν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας διάσωσης και δύο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου».

Ένας άντρας αποπαγιδεύτηκε από το ένα όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από το Σταθμό Δεκέλειας, ο οποίος ανταποκρίθηκε επίσης στο τροχαίο.

Ο τραυματίας μαζί με τον επιβαίνοντα στο δεύτερο όχημα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 20ης Ιανουαρίου μέχρι και τις 06.00 της 23ης Ιανουαρίου, ανταποκρίθηκε σε 69 κλήσεις για βοήθεια, 39 πυρκαγιές, 28 ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις .

Από τις 06.00 της 22ης Ιανουαρίου μέχρι και τις 06.00 της 23ης Ιανουαρίου, ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.



κυπε