Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην ΚύπροΣύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση, λόγω χιονόπτωσης και παγετού οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.
Όσον αφορά στην κατάσταση στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ αναμένεται η αυξημένη πρωινή τροχαία κίνηση και συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή δυστυχημάτων. 

Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές έχει ως αποτέλεσμα να διαμορφώνεται συνεχώς και η κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτας πορείας των  οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.