Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του έρωτα 21χρονου με 13χρονη που οδηγήθηκε στο δικαστήριο


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου βρέθηκε 21χρονος, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, διαφθοράς γυναίκας ηλικίας κάτω των 13 και της αρπαγής προσώπου από νόμιμη κηδεμονία.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο έρωτας του 21χρονου και της 13χρονης, οδηγήθηκε στο Δικαστήριο μετά από καταγγελία των γονέων της ανήλικης, όταν αυτή έφυγε από το σπίτι μαζί του. 
 
Ο δικαστής Νικόλας Γεωργιάδης, διαχώρισε την υπόθεση από το πλαίσιο της παιδοφιλίας, όπως και τον εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη, ωστόσο επιβλήθηκαν στον 21χρονο συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή τριών ετών και διάταγμα απαγόρευσης του να πλησιάζει το σπίτι της 13χρονης σε απόσταση 100 μέτρων και την ίδια σε απόσταση 50 μέτρων.
 
Η 13χρονη, είχε αναφέρει στην κατάθεση της ότι ήταν ερωτευμένη με τον 21χρονο και επειδή ο πατέρας της δεν δεχόταν τη σχέση τους σκέφτηκε ακόμη και να μείνει έγκυος για να τον δεχθεί. 
 
Όταν ενημερώθηκε ότι οι γονείς της κατήγγειλαν τον νεαρό έφυγε μαζί του μέχρι τη μέρα που αυτός συνελήφθη. 
 
Όπως ανέφερε η ανήλικη όταν οι γονείς της την ενημέρωσαν ότι προχώρησαν σε καταγγελία κατά του νεαρού, αποπειράθηκε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών, ενώ ακολούθως έφυγε μαζί του, μέχρι και τη σύλληψη του.