Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πίσω από τα σίδερα για απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην Πάφο


Υπό κράτηση θα παραμείνει ο 66χρονος ο οποίος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου για την υπόθεση απάτης σε βάρος πρώην εκπαιδευτικού και απόσπασης χρημάτων ύψους περίπου 600 χιλ. ευρώ .

Ο 66χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προκειμένου να ακούσει την απόφαση του Δικαστηρίου κατά πόσο αυτός θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 17.12.2018, ημερομηνία κατά την οποία θα αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης του ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Για την ίδια υπόθεση έχει καταδικαστεί σε εξαετή ποινή φυλάκισης δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 56 ετών από την Λευκωσία, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξεύρει τα στοιχεία και τρίτου προσώπου .
Σύμφωνα με το ιστορικό, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται τρία άτομα τα οποία απόσπασαν από συνταξιούχο καθηγήτρια περίπου 600 χιλ. ευρώ, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Πολεοδομίας.
Φέρονται να ανέφεραν στην παραπονούμενη ότι η κατοικία της θα γίνει διατηρητέα και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα της επιστρέφονταν τα χρήματα από το Κράτος.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 και τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 5.10.2016 με 29.11.2017


κυπε