Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Κατεδαφίστηκε το κίοσκι του Ρίκκου στην παραλία Γεροσκήπου


To ιστορικό κιόσκι του Ρίκκου που φιλοξενεί χιλιάδες λουόμενους κάθε χρόνο αλλά και αποτελεί « στέκι» ντόπιων και ξένων κατεδάφισαν σήμερα συνεργεία του Δ. Γεροσκήπου , στην δημοτική παραλία Γεροσκήπου.

Στον ίδιο χώρο έχει ανεγερθεί ένα από τα νέα περίπτερα που έχει κατασκευάσει ο Δήμος Γεροσκήπου.
Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως ο Δήμος Γεροσκήπου μέσα στα πλαίσια της κατάστασης της νομιμότητας στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου προχώρησε στην κατεδάφιση ευτελων υλικών που υπήρχαν στην περιοχή ούτως ώστε ο συγκεκριμένος ενοικιαστής να μπεί στο καινούργιο κιόσκι που έχει ανεγείρει ο Δήμος Γεροσκήπου στην περιοχή. 
Στόχος της τοπικής αρχής σημείωσε, είναι όπως οι λουόμενοι στην περιοχή να έχουν τις υποδομές που χρειάζονται δηλαδή αποχωρητήρια, αποδυτήρια, ντουζ και άλλες εξυπηρετήσεις προς χρήση.
Πιστεύουμε είπε, « ότι τις αμέσως επόμενες μέρες οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους που έχουμε κάνει με τις νέες υποδομές στην περιοχή» .
Ο κ. Παυλίδης είπε πως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης του ιστορικού κιόσκι του Ρίκκου Ανδρέας Χριστοδούλου δεν είχε καμία άδεια λειτουργίας μέχρι το 2018. Με τον συγκεκριμένο συνέχισε, η τοπική αρχή έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο για να χρησιμοποιήσει το καινούργιο κιόσκι . Εξήγησε επίσης πως άλλο είναι η αποπληρωμή σκυβάλων και άλλο οι άδειες λειτουργίας υποστατικών.
Ο ιδιοκτήτης του ιστορικού κιόσκι του Ρίκκου Ανδρέας Χριστοδούλου ανέφερε πως συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές ωστόσο εξέφρασε την λύπη του γιατί σε αυτό το κιόσκι , όπως εξήγησε, έχει αναμνήσεις ζωής.
Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της κατεδάφισης ανέφερε « είμαι στην περιοχή από το 1975και εξυπηρετώ τον κόσμο. Επιμένει ο Δήμος Γεροσκήπου να το κατεδαφίσει. Εγώ είμαι κάτοχος άδειας υποστατικού από τον Δήμο Γεροσκήπου μέχρι το τέλος του 2018».



κυπε