Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Δείτε τι έπαθε Κύπρια δασκάλα στο Λονδίνο

Νέα τάση αποτελεί, ως φαίνεται, η δημόσια θέαση ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Θύμα αυτής της νέας μόδας ήταν και μια Κύπρια δασκάλα στο Λονδίνο.

Τον περασμένο μήνα, ένας διακεκριμένος δικηγόρος του City στο Λονδίνο "πιάστηκε στα πράσα" να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο γραφείο του. Ο υπάλληλος του γραφείου Hogan Lovells περνάει τώρα από πειθαρχικό έλεγχο. Η επιτροπή Ισότητας της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου κατέληξε σε πόρισμα το οποίο αναφέρει πως η δημόσια θέαση πορνογραφικού περιεχομένου είναι τόσο διαδεδομένη στη χώρα όσο το τσιγάρο.
Η Ellie Chapman εργαζόταν με το λάπτοπ της σε δημοτική βιβλιοθήκη ανανεώνοντας το βιογραφικό της, όταν παρατήρησε έναν άνδρα σε κοντινό υπολογιστή να βλέπει πορνό.
Ο εν λόγω 60χρονος ήταν πολύ κοντά στην 23χρονη από το Pontypridd της Ουαλίας. Όπως δηλώνει η ίδια στην DailyMail, ο άνδρας δεν την είχε αντιληφθεί ότι κοιτούσε την οθόνη που χρησιμοποιούσε.  
Οι βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή Ισότητας της Βουλής των Κοινοτήτων ανέφεραν πως η προβολή πορνό δημοσίως, που συνοδεύεται από "συναφείς δραστηριότητες", είναι μια νέα μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης και καλούν τις Αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα.
Ένα από αυτά τα μέτρα θα ήταν το "μπλοκάρισμα" πρόσβασης σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου σε σημεία που παρέχουν Wi-Fi, ωστόσο το πρόβλημα δεν λύνεται μόνο με αυτόν τον τρόπο.
Η Ellie Chapman δηλώνει πως ο άνδρας σταμάτησε να βλέπει ερωτικές εικόνες μόνο όταν εκείνη απευθύνθηκε στους υπεύθυνους της δημοτικής βιβλιοθήκης δείχνοντας προς το μέρος του. Αργότερα έμαθε πως ο 60χρονος ήταν και ο ίδιος υπάλληλος της βιβλιοθήκης.
Το καλοκαίρι, ένας άνδρας κατεγράφη σε βίντεο να βλέπει πορνό σε βιβλιοθήκη στο Slough του Berkshire. Όταν αντελήφθη πως τον καταγράφουν με κάμερα, διαμαρτυρήθηκε.
Η 25χρονη Κύπρια δασκάλα Ναταλία Γρηγορίου από το Λονδίνο αναφέρει πως το φαινόμενο είναι σύνηθες σε δημόσιες συγκοινωνίες. Όπως δηλώνει, πρόσφατα ένας άνδρας κάθισε δίπλα της σε στάση λεωφορείου την ώρα που γύριζε από τη δουλειά της, και άρχισε να βλέπει ερωτικά βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο.
"Στην αρχή νόμιζα πως είναι μεθυσμένος. Μετά όμως απάντησε σε μια κλήση και κατάλαβα πως ήταν απολύτως νηφάλιος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είχε μάλιστα ήχο στο κινητό του. Όταν είδε πως είχα ενοχληθεί, απλά έβαλε ακουστικά στα αυτιά του και συνέχισε να βλέπει".
Μάλιστα, όταν η Ναταλία μπήκε στο λεωφορείο, ο εν λόγω άνδρας έκατσε απέναντί της και άρχισε να αγγίζεται, όπως καταγγέλλει η 25χρονη. "Ήταν περίπου 30 ετών και έμοιαζε φυσιολογικός. Φοβήθηκα πολύ", λέει η κοπέλα.
Παρόμοιο περιστατικό περιγράφει και η 32χρονη Samantha Warwick από το Λονδίνο, όταν αναγκάστηκε να υπομείνει έναν 20χρονο που κάθισε δίπλα της μέσα στο τρένο βλέποντας στο κινητό του ερωτικά πλάνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου, μέσα στο 2017 υπήρξαν τουλάχιστον 30 αναφορές για τέτοια συμβάντα, χωρίς όμως να υπάρξουν συλλήψεις. Το 2016 είχαμε 26 αναφορές και έξι συλλήψεις για σεξουαλική παρενόχληση.
Πηγή: news247.gr