Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Πράματα και θάματα έκανε γυναίκα οδηγός

Γυναίκα οδηγός αποπειράθηκε να κτυπήσει γυναίκα λοχία της Αστυνομίας, χθες μέρα μεσημέρι στην Κακοπετριά.

Όλα έγιναν στις 14:10 χθες στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Κακοπετριά, όταν γυναίκα λοχίας της Αστυνομίας υπέδειξε σε γυναίκα οδηγό να σταματήσει καθώς διαπίστωσε επικίνδυνη οδήγηση εκ μέρους της.
Η οδηγός σταμάτησε στην άκρη του δρόμου ωστόσο αρνήθηκε να συμμορφωθεί με κάποιες συστάσεις της αστυνομικού και ακολούθως έβαλε όπισθεν στο όχημά της. Στη συνέχεια εκκίνησε απότομα αναπτύσσοντας ταχύτητα κατά της λοχία.
Η γυναίκα οδηγός με επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο.
Το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 22:30 η Αστυνομία έλαβε κλήση για τροχαίο ατύχημα στη Λακατάμια. Συγκεκριμένα η καταγγελία έκανε λόγο για όχημα που προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα σε σημείο της Λακατάμιας. Το σταθμευμένο όχημα από την πρόσκρουση, κτύπησε άλλο σταθμευμένο όχημα.
Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η οδηγός που προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, ήταν η οδηγός που οδήγησε το όχημά της κατά αστυνομικού στην  Κακοπετριά.
Οδηγήθηκε στο τμήμα και ανακρίθηκε. Η οδηγός πλέον αντιμετωπίζει αδικήματά αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης καθώς και απείθεια σε οδηγίες ένστολου αστυνομικού