Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Δείτε ποια κατέληξε στο κελί για πλαστογραφία


Υπό κράτηση θα παραμείνει 27χρονη εναντίον της οποίας διερευνάται υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος .

Η 27χρονη παρουσιάστηκε σήμερα εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο όρισε την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης για τις 7 Δεκεμβρίου προκειμένου να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Η 27χρονη, που κατάγεται από την Αλβανία, φέρεται να παρουσιάστηκε στις 28 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για το Βουκουρέστι και να παρουσίασε αλβανικό διαβατήριο κατά τον διαβατηριακό έλεγχο και στη συνέχεια με ελληνική ταυτότητα να κατευθύνθηκε προς την έξοδο αναχώρησης της πτήσης προς το Λίβερπουλ.
Ακολούθως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που εργάζονται στην υπηρεσία ελέγχου διαβατηρίων του αεροδρομίου Πάφου και κλήθηκε για ανάκριση.
Στην συνέχεια η 27χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου στις 17:35 της ιδίας μέρας συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.


κυπε