Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΟΥ JET SKI ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ


Με ένα ακόμη ναυαγοσωστικό σκάφος, τύπου jet ski, ενισχύεται η ασφάλεια των λουομένων στις παραλίες της δημαρχούμενης περιοχής Πάφου.

Το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος παρέλαβε από την ανάδοχο εταιρεία PGM Sport Marine Ltd το νέο σκάφος συνολικής αξίας 17.634 ευρώ.

Το κόστος αγοράς καλύπτεται κατά 50% από τον Δήμο Πάφου και κατά 50% από τον ΚΟΤ στο πλαίσιο της ετήσιας επιχορήγησης του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού προς τους παράλιους Δήμους.
Παραλαμβάνοντας το Σκάφος, ο Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη γόνιμη συνεργασία που διατηρεί ο Δήμος με τον ΚΟΤ και συνεχάρη τον Οργανισμό για το πολυσχιδές έργο που επιτελεί προς όφελος του κυπριακού τουρισμού και κατ’ επέκταση της κοινωνίας και της οικονομίας ευρύτερα.
Ανταπαντώντας, ο εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Γιώργος Μιτσής σημείωσε ότι ο ΚΟΤ στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά τις προσπάθειες των Τοπικών Αρχών για την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των παραλιών και συνεχάρη το Δήμο Πάφου για τις πολύπλευρες προσπάθειες που καταβάλει για την αναβάθμιση τουριστικού προϊόντος.
Πρόκειται για το δεύτερο ναυαγοσωστικό σκάφος με το οποίο εξοπλίζεται ο Δήμος Πάφο, αφού από την περσινή καλοκαιρινή περίοδο επιχειρεί στην δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ ακόμη ένα Jet Ski.