Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Περίπατος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-1



Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς με τον Ολυμπιακό κάνοντας υγιεινό... περίπατο με 3-1 στο ντέρμπι της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Super Leagueκαι πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 34 χρόνια.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου με αυτήν τη νίκη έδειξε ότι είναι το απόλυτο «αφεντικό» του πρωταθλήματος ξεφεύγοντας 9 βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους». To ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα, όταν το σουτ του Βιερίνια βρήκε στο πόδι του Νάτχο και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

Στο 20ο λεπτό η Τούμπα πήρε «φωτιά», καθώς ο ΠΑΟΚ, αφού συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, με γκολ του Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα ο Ζαμπά έβγαλε ανενόχλητος τη σέντρα από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μάτος έκανε κεφαλιά πάσα και ο Μπίσεσβαρ απλά... χάιδεψε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στο 29΄ η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπορούσε να κάνει το 3-0, με τον Σάκχοφ να πιάνει το σουτ με το δεξί λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, ωστόσο η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Σα.

Στο 48ο λεπτό ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΠΑΟΚ όταν ο Φορτούνης κουβάλησε την μπάλα, την έσπασε δεξιά στον Ντίας, ο οποίος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Γκερέρο δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 75ο λεπτό οι Πειραιώτες έχασαν με τραυματισμό τον Φορτούνη.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Άκπομ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ματς κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του.  Ο Άγγλος επιθετικός έκλεψε τη μπάλα από τον Σισέ, βρέθηκε απέναντι από τον Σα, πλάσαρε υπέροχα με το δεξί τον Πορτογάλο γκολκίπερ και έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς απλά μείωσε στο σκορ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ζιλ Ντίας έκανε το σουτ με το δεξί μέσα στην περιοχή, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και ο Ποντένσε πλάσαρε από κοντά, μειώνοντας σε 3-1 για τους Πειραιώτες.


https://www.cnn.gr/news/sports/story/165239/paok-olympiakos-3-1-sikose-to-den-mporoyn-na-perimenoyn