Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε γιατί τον αναζητεί η αστυνομία


Η Αστυνομία αναζητεί το πιο κάτω πρόσωπο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 2.500 ευρώ και επιταγής χρηματικού ποσού 700 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, 2019, στην Πάφο. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.




Υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στη 13:00 το μεσημέρι από πολίτη ότι έπεσαν από την τσέπη του μεγάλο χρηματικό ποσό που προορίζονταν για την αγορά αυτοκινήτου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 2.500 ευρώ και επιταγής χρηματικού ποσού 700 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, 2019, στην Πάφο η Αστυνομία αναζητεί συγκεκριμένο πρόσωπο .
Όπως ανέφερε ο πολίτης στην Αστυνομία,  όταν έχασε τα χρήματα του περιφέρονταν έξω από φούρνο επί της οδού Αγαπήνωρος . Μετά από οπτικό υλικό κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διέθετε  κατάστημα  της περιοχής διαφάνηκε πως συγκεκριμένο πρόσωπο τα πήρε.