Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Υπέκυψε μετά από τροχαίο στην Πάφο


Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη χθες το μεσημέρι στην Πάφο. Η Αναστασία Λουκά, 81 ετών, από την Πάφο, η οποία είχε τραυματιστεί κατά τη σύγκρουση, υπέκυψε χθες βράδυ, στα τραύματά της.


Η Λουκά επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 86χρονος σύζυγός της, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Πάφο. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητό τους, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, ενώ από τη σύγκρουση τα οχήματα κινήθηκαν αριστερότερα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τρίτο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 41χρονη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβάτες και των τριών οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο 86χρονος και η 41χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. Ο 45χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Όπως διαπιστώθηκε η 81χρονη, υπέστη κάταγμα μηριαίου οστού και αριστερού πνευμοθώρακα και αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, η 81χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.    
Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.